Cinema Brewers

Casus Community Finance.

Drink jij ook voor een goed doel? Wij drinken hier o.a. bier van Cinema Brewers. Bij de verkoop van elk biertje gaat ongeveer 5 cent naar hun Film Fund. Een leuk voorbeeld van ondernemen met betekenis, waarbij je met een deel van de winst andere initiatieven ondersteunt. (Wij doen dit zelf trouwens ook, met onze stichting).

.
Cinema Brewers en hun Film Fund

De Cinema Brewers zijn én filmmakers én bierbrouwers. Deze combinatie komt duidelijk terug in hun bier! De brewers vertalen ingrediënten die aan bod komen in bekende films naar een lekker biertje. Zo hebben ze al verschillende films naar bier omgezet. En omdat ze de struggle van een creatief ondernemer kennen, willen ze graag iets terugdoen: Een deel van hun winst gaat naar het Cinema Brewers Film Fund, om weer andere filmmakers te steunen. Bekijk op hun site welke toffe projecten ze gaan steunen. Kortom, heb jij hart voor cultuur? Koop dan zeker een filmbiertje, voor in het zonnetje of tijdens de wintersport ofzo!

tekst gaat verder onder afbeelding

Ondernemen met betekenis: het Community Finance Canvas

In dit voorbeeld werkt het betrekken van je doelgroep twee kanten op: filmmakers worden financieel gesteund én het bier wordt positief verspreid door alle ambassadeurs die film een goed hart toedragen. Commerciële groei en social impact!

Wil jij ook betrokken ondernemen? Wij begeleiden projecten waarbij naast commerciële groei ook social impact van belang is. Hiervoor gebruiken we tijdens de coaching het Community Finance Canvas. Samen gaan we op zoek naar wat bij jou past en hoe dit concreet vorm te geven.

Met het Community Finance Canvas vertalen we concepten naar concrete projecten, waarbij aandacht is voor het betrekken van jouw doelgroepen. Het doel is om samen verder te groeien.

Leg vrijblijvend je idee aan ons voor. 
En hier kun je het Community Finance Model downloaden.

#coaching #communityfinance

Proost!

.

Lees ook:

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published.